Praktische info

Bimhuisdutch delta sounds

10863961_832301336834116_1052547282495025604_o-850x450

kleo_restaurant_reservations_big

Conferentie

Overdag vindt tijdens Dutch Delta Sounds een uitgebreid conferentieprogramma plaats voor muziekprofessionals uit binnen- en buitenland. Met inspirerende panels, workshops, presentaties, speed-dates, filmprogramma en volop gelegenheid om te netwerken. Wissel kennis uit met andere professionals en vergroot je netwerk. Check hier het volledige programma.

 

Registratiebalie / informatiebalie

Reeds geregistreerde gasten kunnen hun badges en polsbandjes ophalen bij de registratiebalie. Indien er nog ruimte beschikbaar is kunnen hier ook toegangsbewijzen gekocht worden. De badge en het polsbandje geven toegang tot alle onderdelen van het conferentieprogramma overdag en de showcases in de avond.

Heb je je nog niet geregistreerd? Ga dan naar onze registratiepagina om een ticket aan te schaffen.

 

Openingstijden registratiebalie

Woensdag 7 september  Bimhuis (Entree Bimhuis café) 09:30 – 18:00 uur
Donderdag 8 september  Paradiso Noord (Begane grond, centrale entree) 12:00 – 18:00 uur

 

Toegang Dutch Delta Sounds Conferentie
Voor het conferentieprogramma krijgen alleen geregistreerde deelnemers toegang tot de locaties van Dutch Delta Sounds bij het tonen van de badge en het polsbandje. Maar, wees op tijd! Conferentieonderdelen beschikken over een beperkt aantal zit- en staanplaatsen. Bij een volle zaal kan de toegang worden geweigerd.

 

Toegang Dutch Delta Sounds Festival
Het festivalprogramma in de avonduren is gratis toegankelijk voor geregistreerde gasten. Wees echter op tijd, de festivallocaties beschikken over een beperkt aantal zit- en staanplaatsen. Bij een volle zaal kan de toegang worden geweigerd.

Garderobe
De garderobes in het Bimhuis en Paradiso Noord zijn gratis en onbewaakt. De organisatie van Dutch Delta Sounds is niet verantwoordelijk voor schade of verlies.

Internet
Er is gratis WiFi beschikbaar op beide locaties.

Locaties
Bimhuis – Conferentie & Festival (woensdag)
Piet Heinkade 3
1019 BR Amsterdam
www.bimhuis.com

Paradiso Noord, Tolhuistuin – Conferentie & Festival (donderdag)
IJpromenade 2
1031 KT Amsterdam
www.tht.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?